Kirjaudu sisään
Mitä meneillään?
Tällä hetkellä Kadotuksen Polku on kesken ja kaikki puuttuu, mutta kyllä tästä vielä hyvä tulee!
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Näytä koko lista


Siirry alas
Ghost
Admin
Viestien lukumäärä : 6
Join date : 02.05.2019
Ikä : 13
Näytä käyttäjän tiedothttp://kadotuksenpolku.palstani.com

Lunatra, Soturi Empty Lunatra, Soturi

lähetetty 3/5/2019, 13:52
Nettinimi: Ghost

Kissan nimi: Lunatra

Arvo: Soturi

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Pilviklaani

Ulkonäkö: Lunatran turkki on melkein pikimusta. Naaraan turkissa on kuitenkin harmaita kohtia kuten muun muassa vasen korva ja hännänpää. Lunatran silmät ovat toinen kirkkaan ja toinen vähän haaleamman siniset. Naaras on siro ja tämän turkki on hienoa ja ohutta. Lunatran kynnet ovat hyvin hoidetut mutta terävät. Naaraan hampaat ovat taas melko tylpät mutta tämän halutessaan niistä kyllä syntyy aikamoista vahinkoa. Lunatran häntä on todella pitkä mutta naaras osaa pitää sen kurissa/hallussa. Naaraalla on keskimittaiset, hienot, valkoiset viikset. Lunatra on todella pienikokoinen kissa ja mahtuu pienempiinkin koloihin ja aukkoihin.

Luonne: Lunatra on kiivas ja äkkipikainen persoona. Hän suuttuu nopeasti eikä anna anteeksi ilman järkevää syytä tai kunnon anteeksipyyntöä. Lunatra ei luovuta helpolla, vaikka luovuttaminen tarkoittaisikin jonkin hyvän tapahtumista. Lunatra pitää siisteydestä, muttei silti pelkää liata itseään. Lunatra ei osaa uida kovin hyvin, mutta viihtyy silti veden ääressä ja matalassa rantavedessä. Naaras on hiljaisuuden ystävä. Hän hakeutuu usein hiljaiseen paikkaan kuuntelemaan luonnon ääniä. Lunatra tykkää ahtautua pieniin tiloihin, kuten kiven koloihin. Se tuo hänelle turvaa ja rauhoittaa, sillä olo on suojaisa.

Menneisyys: Lunatra syntyi emolleen Lumille ja isälleen Tuiskulle kotikisuna, mutta muutti myöhemmin siskonsa Aamun kanssa metsään, Pilviklaaniin, asumaan.

Suku ja suhteet:
Emo: Lumi, kotikisu
Isä: Tuisku, kotikisu
Sisko: Aamu, Pilviklaani

Taidot:
+ Taistelu
+ Saalistus
+ Piilottelu
- Uiminen
- Joustavuus
- YstävällisyysKP: 42

_________________
Lunatra, Soturi 82152826385
Takaisin alkuun
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa